Clairvoyance

Intuitive vejledning Clairvoyance

INTUITIVE VEJLEDNING – CLAIRVOYANCE

At søge vejledning gennem det intuitive energiarbejde, en clairvoyance, er en spændende mulighed for dig, som ønsker input til din udviklingsproces fra et dybere sted i dig. Du bliver bevidst om hvilke kvaliteter, som du indeholder og hvilke muligheder, som potentielt ligger foran dig – og også hvad der holder dig tilbage fra at opnå det, du ønsker. Det handler ikke om profeti eller skæbnefortælling, men udelukkende om at forstå dig selv fra et dybt sted inde i dig – at lytte til budskaber fra din sjælskerne.

En intuitiv vejledning/clairvoyance kan give dig indsigter, som du kan arbejde videre med på egen hånd, men kan også være en super effektiv og berigende måde at kickstarte et efterfølgende samtaleforløb (læs mere her).

SÅDAN FOREGÅR DET

En intuitiv vejledning er ikke som en samtale. Jeg stiller ind på dig og din energi, og jeg fortæller dig så klart og tydeligt som mulight, hvad jeg fornemmer er vigtigt for dig at vide netop nu. Undervejs sikrer jeg mig, at budskaberne giver mening for dig. Sidst i vejledning har du mulighed for at stille spørgsmål og få emner uddybet. 

Det er vigtig for mig, at vejledningen bliver tydelig for dig, så du oplever at få konkrete budskaber med hjem, som beskriver de potentielle muligheder du har, hvis du altså vælger at handle. Ansvaret er fortsat dit.

PRAKTIK

Vejledningen varer ca. 1½ time. Du skal ikke forberede dig, men komme med en positiv intention, et åbent sind og tilbyde dit fulde nærvær. Du er velkommen til at optage vejledningen på din telefon undervejs, så du kan lytte til optagelsen efterfølgende.

Der vil være the, kaffe, snacks og vand.

INTUITIV VEJLEDNING MED OPFØLGENDE SAMTALER

Når den intuitive vejledning er indledningen til et forløb, vil jeg også optage seancen. På den måde har jeg mulighed for også at genhøre og være forberedt på vores samtaler efterfølgende. Læs mere under 1:1 forløb her.

Seancen foregår i Brønshøj.

PRIS

En intuitiv vejledning koster 900,- kr. inkl. moms.

Du kan med fordel kombinere en session med intuitiv vejledning med fem efterfølgende samtaler. 

Et sådant forløb koster 4.900,- inkl. moms (du sparer 500,-)

BOOKING

Ønsker du at vide mere eller booke en tid, er du velkommen til at kontakte mig på mail: kt@turnthepage.dk eller sende en sms til 4078 007