Clairvoyance

Clairvoyance

IMG_7990

Kalder din sjæl på din opmærksomhed?

At søge vejledning gennem det intuitive energiarbejde, en clairvoyance, er en spændende mulighed for dig, som:

  • ønsker input til din udviklingsproces fra et dybere sted i dig
  • ønsker at blive bevidst om hvilke kvaliteter, som du indeholder og hvilke muligheder, som potentielt ligger foran dig – og også hvad der holder dig tilbage fra at opnå det

Clairvoyance handler ikke om profeti eller skæbnefortælling, men udelukkende om at forstå dig selv fra et dybt sted inde i dig – at lytte til budskaber fra din sjælskerne.

“Omsorgsfuldt byder Kristine indenfor, hvor the og gode stole giver ro til at åbne rummet, sindet & intuitionen. Hun guider blidt, og lader ord og billeder printe sig ind hos modtageren – mig. Clairvoyancen bringer fortid ind i nutid som motivation på de næste skridt, der kan gavne min fremtid.

Jeg føler mig set, forstået, anerkendt og gik inspireret og opløftet derfra. Med større mod til at handle på idéer, og med inspiration til hvordan jeg kan brede mine evner mere ud. Tak:)”

Lisbeth Hjort

En clairvoyance kan give dig indsigter, som du kan arbejde videre med på egen hånd, men kan også være en effektiv og berigende måde at kickstarte et efterfølgende samtaleforløb (læs mere her).

Sådan foregår det:

En clairvoyance er ikke som en almindelig samtale. Jeg stiller ind på dig og din energi, og jeg fortæller dig så klart og tydeligt som muligt, hvad jeg fornemmer er vigtigt for dig at vide netop nu. Undervejs sikrer jeg mig, at budskaberne giver mening for dig. Sidst i vejledning har du mulighed for at stille spørgsmål og få emner uddybet. Vi har således ikke en egentlig dialog under sessionen.

Det er vigtig for mig, at vejledningen bliver tydelig for dig, så du oplever at få konkrete budskaber med hjem, som beskriver de potentielle muligheder du har, hvis du altså vælger at handle. Ansvaret er fortsat dit.

Forbedelse:

Vejledningen varer ca. 1½ time. Du skal ikke forberede dig, men komme med en positiv intention, et åbent sind og tilbyde dit fulde nærvær. Du er velkommen til at optage vejledningen på din telefon undervejs, så du kan lytte til optagelsen efterfølgende.

Der vil være the, kaffe, snacks og vand.

En clairvoyance med et opfølgende samtaleforløb

Når clairvoyance er indledningen til et forløb, vil jeg også optage seancen. På den måde har jeg mulighed for også at genhøre og være forberedt på vores samtaler efterfølgende. 

Hvad koster det?

En clairvoyance koster 950,- kr. inkl. moms.

Du kan med fordel kombinere en clairvoyance med fem efterfølgende samtaler.

Et sådant forløb koster 4.900,- inkl. moms.

Kontakt

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at booke en tid.

Jeg kan træffes på 4078 0070 eller kristine@turnthepage.dk