Dig og dit liv

skovfyr i aftenlyset

Er du der i dit liv, hvor du ønsker at være?

Et ‘Dig og dit liv’ forløb er specielt til dig, som oplever:

  • at du oftere og oftere føler, at du mangler en grundlæggende mening med dit liv
  • at der er større forandringer på vej i din familie, som udfordrer din vante rolle f.eks. at børnene er blevet store og måske flyttet hjemmefra
  • at dit parforhold er kørt lidt træt og du er i tvivl om hvordan du kan give det energi – eller om du overhovedet skal være i det
  • at du længe har slækket på de gode kærlige vaner, så din krop nu kalder på din opmærksomhed med smerter og manglende energi
  • at du har oplevet langvarig sygdom, som gør at du må gentænke din måde at leve på, så krop og sind kan følge med
  • at de samme udfordringer opstår igen og igen i din familie, til vennerne eller kolleger
  • at du som voksen (og måske med egen familie) fortsat oplever et problematisk samvær med dine forældre
  • at arbejdsglæden og måske endda livsglæden er ved at forsvinde?
Måske oplever du også, at det som engang gav dig følelsen af stolthed, tilfredshed og energi ikke længere giver den sammen mening. Måske har du en følelse af ensomhed som presser sig på, som kan være svær at sætte ord på og dele med andre – måske i frygt for at du er den eneste som oplever dette.

“Efter mit første møde med Kristine følte jeg en dyb lettelse ved virkelig at være blevet set, hørt og forstået som aldrig før. Kristines dybe nærvær og kyndig spørgsmål hjalp mig til at finde mig selv og mine værdier igen. Samtidig følte jeg en snært af nervøsitet ved det lille puf, Kristine havde givet mig til at turde vælge mig selv, og det jeg står for. Når jeg tænker tilbage på mine samtaler med Kristine, kan jeg stadig blive overrasket over, hvor meget hun kunne se og forstå på så kort tid! Det var virkelig imponerende og jeg er fortsat meget taknemmelig for vores samtaler”

Helle Kirstine Lauridsen

Har du brug for hjælp?

Hvis du kan genkende noget af dette eller andet i dit liv, som giver dig en uro, så vil jeg meget gerne hjælpe dig til en større klarhed, forståelse af dig selv og din retning. At skabe forandringer for fremtiden baseret på en indre drivkraft kræver opmærksomhed og ofte valg og handlinger, som kan opleves svære. Først skal du finde ud af, hvilke forandringer du drømmer om og dernæst finde en vej, som du har lyst til at gå. Du behøver ikke regne det hele ud selv. At søge hjælp kan være en tryg måde at kaste lys på det, som er svært og skabe større klarhed til at finde nye veje.

Et ‘Dig og dit liv’ forløb er en fantastisk måde at få vendt spiralen og igen gå fremad i den rigtige retning.

Skal jeg være din sparringspartner og vejviser?

Jeg arbejder som psykoterapeut, karriere- og stresscoach og clairvoyant og har mange års erfaringer i at støtte mennesker gennem svære perioder og valg i deres liv. I mit arbejde bruger jeg min psykologiske viden og intuitive evner til sammen med dig at finde ind til det, som trænger til at blive set.

Jeg tilbyder dig terapeutiske samtaler, hvor vi fra gang til gang arbejder med det, som fylder hos dig. Afhængig af hvilke udfordringer, du ønsker at arbejde med vil et forløb være af kortere eller længere varighed. Dette kan også have betydning for hvor lang tid der vil være mellem vores samtaler.

Du er altid velkommen til blot at booke én samtale og mærke efter, om du føler, at jeg er den rette til at hjælpe dig.

Vil du kickstarte dit forløb?

Du kan kickstarte dit udviklingsforløb med at indlede samtalerne med en clairvoyance session. Læs mere her. Det skærper vores samtaler ved at sætte helt skarpt fokus på dine udfordringer fra første samtale. Ved at afholde opfølgende samtaler efter en clairvoyance, får du tilsvarende en støtte til at integrere de input, som du får i clairvoyancen.

Hvad koster et ‘Dig og dit liv’ forløb?

Den første session varer ca. 1½ time og koster 950,- kr.

Hvis du ønsker et forløb på fem sessioner, koster det 4300,- kr.

Hvis du ønsker at indlede et forløb på fem sessioiner med en clairvoyance koster det samlet 4900,- 

Kontakt

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at booke en tid.

Jeg kan træffes på 4078 0070 eller kristine@turnthepage.dk