Jeg tilbyder 1:1 samtaler i Brønshøj.

Med en uddannelsesmæssig baggrund som psykoterapeut, karriere- og stresscoach og mange års erfaringer med personlige samtaler, har jeg viden og erfaringer til at møde dig og støtte dig i det, som fylder i dit liv netop nu.

Måske føler du dig fastlåst i dit forhold til din partner eller øvrige familie, det kan også være, at du oplever de samme problemstillinger opstår igen og igen f.eks. med din leder eller en kollega. Eller, at din karriere er havnet i en blindgyde og ikke længere giver dig den glæde, som den gjorde en gang. Måske har du på alle mulige måde lyst til forandringer, uden at vide konkret hvad og hvordan du skal komme igang. Drømmer du om at sætte dig forrest i bussen og styre dit liv med fuld bevidsthed mod nye mål i dit liv?

Hvis du kan genkende noget af dette, vil jeg meget gerne hjælpe dig til en større klarhed og retning.

At skabe forandringer for fremtiden kræver opmærksomhed og ofte nye valg og handlinger. Men hvilke forandringer drømmer du om og hvordan skal du gribe det hele an. Du behøver ikke regne det hele ud selv. At søge hjælp kan være en tryg måde at kaste lys på det, som er svært og skabe større klarhed og finde nye veje gennem udfordringerne.

I mit arbejde bruger jeg min psykologiske viden og clairvoyante evner til sammen med dig at finde ind til det, som trænger til at blive set på.

En session varer ca. 1-1½ time og foregår i Brønshøj.

En session koster 900,- og 5 sessioner koster 4000,-.