Udtalelser

Udtalelser

“Jeg havde tilmeldt mig TurnThePage Circle fordi jeg efter nogle hårde år, står et sted i livet, hvor jeg har brug for forandring til det bedre. Sammen fik vi skabt en fantastisk og tryg energi – og det var fantastisk at se så forskellige (og modige) kvinder sammen finde en fællesnævner i at ville sig selv (og hinanden) det bedste. En speciel stemning som kun kommer i et trygt rum. Kristine fik skabt et helt enormt trygt rum via sit tillids- og omsorgsfulde væsen. Og sit milde og åbne kropssprog som inviterede til selvindsigt og refleksion. Med hendes vejledning og de rette spørgsmål gik jeg allerede efter første møde klogere hjem på egne ønsker og behov så jeg kan skabe forandring for mig selv”

Louise

 

“Jeg deltog i en TurnThePage Circle og kan varmt anbefale det. I løbet af ganske kort tid opstod der et trygt, kærligt og sårbart rum. Du er ikke i tvivl om, at Kristine har fuldstændig overblik og ro til at guide dig, lige der hvor du er i din kerne og hjælpe dig til at sætte ord på det, som rør sig inde i dig. Ganske simpelt magisk at kunne mødes med helt fremmede og på ingen tid føle sig mødt i et kærligt og trygt rum, med Kristine som den kompetente guide”

Pernille

 

“Hold da op, hvor fik du sat rammen for en helt særlig dybde og fællesskab. Tusind tak til dig og alle de andre skønne kvinder for oplevelsen og nærværet. Fik vigtig ny indsigt og viden med hjem, som jeg allerede er begyndt at handle på. Det gør så godt”

Mette

 

Det personlige udbytte, som jeg har fået ved at deltage i en TurnThePage Circle, kan jeg bruge både privat og i høj grad også som leder, hvor jeg oplever, konstant at stå med et krav om at tage aktive valg. Kristine formår at skabe et rum med mulighed for fordybelse og refleksion, som har hjulpet mig med at få en afklaring på mange af livets udfordringer og valg“.

Heidi

 

Det er givende at være sammen med Kristine, fordi hun oser af nærvær og nysgerrighed. Kristine er nysgerrig på de mennesker hun møder – det er man ikke i tvivl om. Hun har hjulpet mig med at åbne døre ind til de løsninger, jeg ikke selv kunne finde. Det er jeg hende meget taknemmelig for”.

Trine