TurnThePage Circles

TurnThePage Circles

TurnThePage Circles er skabt til dig, som ønsker øget indsigt i dig selv samt input og inspiration til at tage bevidste livsvalg.

At deltage i TurnThePage Circles er relevant for dig som:

 • Ønsker input og inspiration til at skabe det (nye) liv du ønsker dig
 • Oplever at livsforandringer har skabt en forvirring inden i dig
 • Føler dig fastlåst eller, at du er gået i stå i din karriere eller i dit parforhold
 • Er frustreret over ikke at vide hvad det er der ’tager’ din energi og din livsglæde
 • Er træt af, at du ser forhindringer før muligheder for at indfri dine drømme
 • Længes efter større ro og afklaring omkring de beslutninger du skal træffe i dit liv
 • Af og til føler et tomrum og ensomhed – måske fordi din familie ikke længere har brug for dig på samme måde som tidligere
 • Drømmer om mere lethed og livsglæde i hverdagen

Hvad får du ud af at deltage?
Når du deltager i TurnThePage Circles, giver du dig selv en timeout og en mulighed for at vende blikket indad. Gennem guidede meditationer, refleksion og støtte bliver de udfordringer og de beslutninger, du står over for netop nu i dit liv meget konkrete. Du får skærpet opmærksomheden på, hvad der skal til for at nå dine ønsker, og hvad der potentielt står i vejen for din fortsatte udvikling. Der vil være korte oplæg, intuitionsøvelser, støtte og vejledning så du opnår en større klarhed.

Vil du være en del af en TurnThePage Circle?
Ønsker du en ny retning i dit liv hvor du lever med større klarhed og bevidsthed om dig selv, så er du velkommen i en TurnThePage Circle.

Hvad indeholder TurnThePage Circles?
TurnThePage Circles er et forløb over fire møder. Vi mødes i en mindre gruppe og arbejder på en effektiv og konkret måde med netop det, som fylder i dit liv. I cirklen er alle velkomne og der er tid til at følge den enkelte, så alle kan arbejde med netop deres egne ønsker. Du vil opleve at du ikke kun udvikler dig af de erfaringer du selv gør dig, men i lige så høj grad inspireres af de andre deltageres proces.

TurnThePage Circles er:

 • 4 møder á 3,5 timer
 • Afveksling af korte oplæg om f.eks. selvværd, selvtillid og eksistentielle grundvilkår, guidede meditationer og intuitive øvelser
 • En skøn nærværende gruppe at lade dig inspirere af og støtte dig til
 • Vejledning og input i din og gruppens proces af professionel og erfaren facilitator
 • En notesbog til dine refleksioner og input til din proces
 • Lækre snacks, kaffe, the og vand

TurnThePage Circles foregår i Brønshøj
Ved hvert TurnThePage Circle møde vil du opleve at blive guidet gennem meditationer, som skaber ro og nærvær og igangsætter refleksioner over forskellige temaer. Du skærper dit fokus på din egen proces og får input og inspiration til de udfordringer og beslutninger du står med netop nu gennem forskellige øvelser.

TurnThePage Circles er cirkler af mennesker, energi og nærvær. Min intension er at skabe et rum for ærlige og åbne samtaler i et trygt rum, hvor du bliver bevidst om hvordan dine tanker, følelser og valg påvirker dit liv, dit nærvær og din relation til dig selv og andre. I en cirkel bliver du set og hørt, som den du er og du får muligheden for at spejle dig i andre og lade dig inspirere.
Der er plads til max 6 deltagere i en TurnThePage Circle.

Datoer for den kommende cirkel:

 6. september, 20. september, 4. oktober og 25. oktober kl. 14-17:30

Pris:

1600,- for 4 møder á 3,5 time.

Du reserverer din plads ved at betale 800,-. Resten af beløbet betales senest to uger inden første møde.