Individuel coaching

Ledercoaching er et individuelt forløb, som tilpasses specielt til dig, dit behov og dine mål. Det er særligt  for dig, som:

 • ønsker at udvikle dig fagligt og personligt
 • mener, at du bedst udvikler dine kompetencer i praksis med en coachende sparringspartner
 • gerne vil motivere sine medarbejdere og kolleger gennem et engagement og nærvær
 • vil kunne lede din gruppe/dit projekt gennem forandringer og målrettet udvikling
 • ønsker at udforske dynamikkerne mellem dig og dine medarbejdere, dine kolleger, din leder og/eller dine samarbejdspartnere i et trygt rum
 • gerne vil udforske vanskelige situationer, inden du handler

Hvad kan du opnå ved et coaching forløb?

Som leder eller medarbejder – ny eller mere erfaren – har du brug for at udvikle dig. Mange kursusudbydere tilbyder åbne kurser med et fast program og med deltagere fra mange forskelligartede brancher. Ofte kan disse kurser med fordel byttes ud med et coachingforløb som følger dig, din proces og dine behov. Fordelen ved coaching er, at du også kan tilpasse antallet og frekvensen af coachingmøder præcis efter din situation.

Du får altså:

 • tid og mulighed for at stille helt skarpt på dig selv og blive udfordret i din hverdag
 • lejlighed til at reflektere, undersøge og lære i praksis af din aktuelle situation
 • mulighed for at undersøge flere perspektiver og for at vælge nye handlemuligheder
 • sparring og feedback kun til dig
 • mere tryghed som leder eller medarbejder

Hvordan foregår det rent praktisk?

Et individuelt coaching forløb tager altid udgangspunkt i den eller de konkrete problemsstillinger, som du kommer med.

Hver samtale varer som udgangspunkt 1½ time.

Samtalerne kan foregå på din arbejdsplads i Københavnsområdet eller på Østerbro.

Fuld fortrolighed er en selvfølgelighed. Jeg modtager løbende supervision.

Dit coaching forløb kan evt. suppleres med en personlighedstest og en motivationstest

Dit coachingforløb kan med fordel indledes eller suppleres med en tilbagemelding på en grundig personlighedstest. Jeg er certificeret i OPQ32 (Occupational Personality Questionnaire), som er en arbejdsfokuseret personlighedstest, som måler på dine præferencer inden for 32 forskellige personlighedstræk. Disse gør sig alle gældende i arbejdsmæssig sammenhæng og påvirker udviklingen af vores kompetencer. Testen giver ikke en direkte tilbagemelding på om du er god eller dårlig til en given kompetence, men snarere hvor dine præferencer og styrker er og dermed hvor energigivende eller -krævende det vil være for dig at skulle anvende disse i dit daglige arbejde.

Jeg tilbyder desuden en motivationstest (MQ, Motivational Questionnaire) som giver et input til hvad der motivere og demotivere dig i dit arbejde.

Mit udgangspunkt som coach

Som coach tager jeg udgangspunkt i dig og din problemstilling. Det er mit mål at inspirere og motivere dig til at opnå det du ønsker. Jeg har en bred vifte af uddannelser og erfaringer, som jeg trækker på i min rolle som coach. Jeg er uddannet psykoterapeut. Det har lært mig at være nærværende og kontaktfuld under en samtale. Jeg bruger alle min sanser til at fornemme en situation. Jeg lytter og stiller uddybende spørgsmål med ønsket om at du igennem dine refleksioner vil få øget klarhed, øjnene op for nye muligheder og skærpe din motivation til at skabe de nødvendige beslutninger og forandringer.  Jeg har desuden en lederuddannelse og erfaring som leder og deler også gerne ud af min viden herfra, hvis det er relevant for dig og din situation. Med min stresscoachuddannelse og erfaringer med håndtering af mennesker med stress har jeg en ekstra opmærksom på stress og mistrivsel enten hos dig og/eller i den organisation du arbejder i. Endelig ønsker jeg i min rolle mig som læringskonsulent, at du altid bliver bevidst om dine ønsker og mål og at du arbejder fokuseret mod at nå dem.

Hvad koster det?

Hvis du er interesseret i at høre mere kan du kontakte mig og lad os aftale en ½ times uforpligtende samtale om din situation. Jeg giver dig herefter et tilbud på et forløb eller eventuelt en klippekortsordning, hvis I er flere som ønsker coaching på samme arbejdsplads.

Kontakt mig her.